donderdag 14 november 2013

Glow



Van 9 tot en met 16 november is dit jaar Glow Eindhoven. Een evenement waarbij kunstenaars licht- en designtoepassingen laten zien door gebruik te maken van allerlei bekende en onbekende mediatechnologieën. Dit jaar was de eerste keer dat wij het bezochten. Morgen zijn de kinderen vrij, dus niet erg dat ze wat later in bed liggen (alsof ze dan uitslapen. Ha! Keep on dreaming!)
Eerst langs de McDonalds (waar we de rest van de avond last van hebben gehad...) en toen door naar Eindhoven down town.
Heel de dag heeft het werkelijk aan een stuk door geregend, dus ik had er een hard hoofd in, maar eenmaal in Eindhoven was het droog. Helemaal goed! Droog, druk en gezellig. Veel gezien, het één mooi, het ander minder, maar dat is natuurlijk heel erg persoonlijk.
Valentijn viel in katzwijm bij het eerste het beste pand dat we passeerde: een prachtig kantoorpand, alleen.... dat pand deed niet mee, was gewoon verlicht zoals iedere andere avond!
Eén van de dingen die ik mooi vond waren de verlichte oude herenhuizen (die wel meededen aan het evenement!) en de doeken waar verschillende kleuren lampen op gericht stonden en waar je dus foto's zoals hierboven mee kon maken.
Buiten dat was het vooral heel gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten