vrijdag 13 maart 2015

Avaaz






AVAAZ is de actievoerende beweging die de stem van gewone mensen laat doorklinken in wereldwijde besluitvorming.

Via online campagnes stelt Avaaz (= 'stem') ons in staat om actie te nemen tegen dringende nationale én internationale problemen.

Avaaz werd in 2007 opgericht met een eenvoudige democratische missie: burgers uit alle landen samenbrengen om de kloof te dichten tussen de wereld die we hebben en de wereld die we wensen.

Avaaz stelt ons in staat om issues die ons aan het hart gaan zélf aan de kaak te stellen door een eigen petitie te starten. De leden van Avaaz bepalen namelijk grotendeels waar aandacht voor nodig is.
Dus mocht je van mening zijn dat jij als eenling de wereld niet kunt veranderen.... zie hier de mogelijkheid om een verschil te maken!

Avaaz kwam reeds in actie om tal van redenen.

En wij kunnen daar aan bijdragen, wij kunnen helpen, wij kunnen dat verschil maken en de wereld redden!
Ikzelf heb zojuist nog een petitie ondertekent tegen Monsanto/GMO.

Op hun site kun je je aansluiten. Zodra er een petitie is goedgekeurd, ontvang je een mail en kun je de actie steunen (en delen/doorsturen).

Dat is denk ik ook de kracht van Avaaz; mensen samen brengen, samen ergens (geweldloos) voor gaan staan, zodat ze niet meer om ons heen kunnen!
Want daar gaat het om. Als individu zijn we kwetsbaar als we herrie gaan maken, maar zoals het spreekwoord niet voor niets zegt: 'samen staan we sterk'.
Als we met zijn allen wakker worden en ons niet meer voor de gek laten houden, dan kàn onze wereld, ons leven veranderen!

Lees erover, praat erover en DEEL!



Mocht je meer willen lezen over wie er achter de organisatie zit en of het wel betrouwbaar is.
Hier volgen enkele links naar onafhankelijke sites:
Want to Know
Nine for News
More intelligent Life
The Guardian




Geen opmerkingen:

Een reactie posten