maandag 9 februari 2015

De Waarheid - wat betekent dat?


Bron afbeelding: gewoon-nieuws.nl


Eerder deze maand schreef ik een stuk over De Waarheid.
Maar wat betekent dat, 'De Waarheid'?
Ik zal het hier kort proberen te verwoorden zonder heel erg boos te woorden of al te veel af te wijken van de essentie van het verhaal.

Dus...
We hebben een aantal 'poppenspelers', zal ik ze maar noemen, in deze wereld. Een klein groepje bestaande uit letterlijk een paar families, die aan de touwtjes trekt.
Die bepalen hoe het er in onze wereld aan toe gaat. Die bepalen wat wij moeten weten, horen, zien, leren én dénken!

- Zij hebben de macht over de media die ons zogenaamd informeren over hoe het er in de wereld aan toe gaat. Wat ze niet laten zien is hoe het wérkelijk zit.
Dat 'ze' niet aangevallen worden, maar dat ze het initiatief nemen om een oorlog te beginnen. Om zo mensen tegen elkaar op te zetten en aan hun kant te krijgen. Ze financieren zelfs mensen om te laten roepen dat er mensen moeten worden uitgeroeid!
Degene die het lef hebben om zich uit te spreken over de waarheid, moeten het veld ruimen.
Rassenhaat, geloofskwesties, geaardheid, allemaal vlakken waarop wij/degene, die nog in de kudde meelopen, gemanipuleerd worden en gewoon zonder nadenken voor waarheid aannemen wat er gezegd wordt.
Iedereen die niet in de pas loopt (denk bijvoorbeeld heel simpel eens aan woonwagenbewoners) moet het ontgelden.

- Ze streven naar 1 wereldregering, zodat ze alles en iedereen in de tang hebben. Oppermachtig zijn!

- Ze vinden dat er te veel mensen op onze aarde zijn en dus zorgen ze er voor dat we ziek worden en blijven door bijvoorbeeld foutieve informatie en chemicaliën rond te strooien.
Zo zou, om een simpel voorbeeld te noemen, groene thee vreselijk slecht zijn, alternatieve geneeskunde een grote leugen, kanker nog lang niet te genezen en noem maar op! Allemaal niet waar! (en ook allemaal bewezen!)
En kijk op een mooie zonnige dag maar eens naar boven. Dan zie je allemaal strepen die de vliegtuigen door de lucht trekken. Mooi? Nee dus! Dat zijn chemicaliën die ze door de lucht verspreiden en die dus neerdalen op ons, onze dieren, onze gewassen en die ons dus ziek maken of houden.
Stuur je een foto naar een meteoroloog en die zal, zonder blikken of blozen, op 'het nieuws' verkondigen dat het 'windstrepen' zijn. Ze weten echt wel beter, maar mogen het niet vertellen, bang voor weerstand en/of opstand.

- Momenteel zijn ze per maand (!) 5 miljard (!) dollar aan het bijprinten (gewoon omdat ze dat kunnen). Drie keer raden wat dat met de waarde van ons geld doet...
Vandaag is de sky the limit en kun je lenen. Volgende maand schroeven ze de rente op en kun jij je lening van zijn levensdagen niet meer terug betalen. Hallo crisis!
Niet zelden pleegt er een hoge pief van een of andere bank 'zelfmoord'. Dat horen we niet via de media, maar gebeurd wel degelijk. Dat van die zelfmoord gebeurt overigens niet. Het zijn mensen die te dicht bij het vuur komen en het veld gewoon keihard moeten ruimen....

- Ondertussen staan zij ook aan het roer van de farmaceutische industrie en hebben er dus groot belang bij dat wij ziek zijn of worden. Alle ontdekkingen of zelfs maar pogingen om ons een geneesmiddel aan te reiken, worden onder tafel geveegd of afgedaan als leugen. En dat terwijl er al lang en breed voldoende middelen en mogelijkheden zijn om gezond te zijn, worden én blijven!
Zelfs vaccinaties die wij als kind krijgen toegediend en braaf onze kinderen laten toedienen.... We zijn zó geprogrammeerd door ons verleden dat we maar, zonder nadenken, er van uitgaan dat dat het beste voor ons is. Maar ook hier zijn hele onderzoeken (en bewijzen) dat er relatie is tussen vaccineren en diverse ziekten/aandoeningen/beperkingen.

- Onze kinderen krijgen op school allemaal precies hetzelfde te leren. En dat is precies wat ze móeten leren om in de kudde te passen. Aan persoonlijke ontwikkeling wordt niet gedaan, want stel je voor dat je sterke persoonlijkheden ontwikkelt die verder kijken dan wat ze wordt aangereikt... Dat is een gevaar voor de poppenspelers en moet dus te allen tijde worden vermeden.
'Je moet toch werken aan je algemene ontwikkeling?' hoor ik nu een aantal mensen zeggen. Ja, maar vraag je eens af wát die zogenaamde 'algemene ontwikkeling' dan is?! Als alles op leugens berust, als we gewoon serieus voor de gek worden gehouden, puur in het belang van de macht van de poppenspelers? Is dat dan wat je moet en wilt weten? Of gun je jezelf meer?

- En natuurlijk hebben ze ook een vinger (handen!) in de pap in de voedingsindustrie. Google maar eens op meneer Monsanto... Werkelijk een grote boef! Je wilt niet weten wat er allemaal aan rotzooi in ons eten wordt gestopt. Je wordt serieus misselijk als je daarover leest!

En dat is nog maar héél summier van wat er allemaal aan de hand is (er is nog zó veel meer) op deze eigenlijk zo mooie aarde!
Het erge is dat wij alles wat ze ons vertellen maar klakkeloos voor waarheid aannemen. We kijken niet verder dan wat ons wordt aangereikt. We kúnnen het ook niet zien, omdat ons geen andere manier van kijken wordt aangeboden. En veelal wíllen we het ook niet zien, want dan blijft er niks meer over van onze 'zo veilige wereld'.
Maar als je eenmaal wakker bent en verder gaat kijken, zul je zien dat onze 'veilige wereld' geen veilige haven is, maar één grote leugen....



Meer, over hoe het werkelijk zit, kun je lezen of zien op o.a.:
ChemTrail Alert: http://chemtrailalert.nl/

Oordeel zelf!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten