vrijdag 6 februari 2015

Wie anders kijkt, ziet meer



Goh, waar zal ik eens beginnen?
Ik heb de afgelopen 3 weken zó veel gehoord, gelezen en gezien en er is nog zó veel meer (want ik weet nog niet bijna alles). Maar ik wil het állemaal vertellen!
Het begon natuurlijk met de Thrive movie. Nog niet gezien? Absoluut de moeite waard!

Misschien wist je het allemaal allang.
Misschien wist je het, maar wil je het niet weten.
Misschien wist je het niet en wil je ook alles weten.
Misschien wist je het niet en wil je het ook niet weten.

En dan kun je je nog afvragen, waarom weten we het eigenlijk niet allemáál al lang?
Misschien val je net in mijn blog en vraag je je af 'waar gáát deze blog in hemelsnaam over?'. Nou, hij gaat over de wereld, ons leven, ons bestaan en hoe wij letterlijk en figuurlijk geregeerd worden. Hoe we gemanipuleerd, geïndoctrineerd, geprogrammeerd en voorgelogen worden op alle fronten van ons bestaan.

Maar, waarom vertellen ze ons dit niet.
Nou ja, dat is eigenlijk 'heel simpel', Als iemand namelijk iets weet en dat wereldkundig dreigt te maken, dan weten 'ze' meestal wel een manier om dat te dwarsbomen. Iemand wordt zwart gemaakt of gewoon de mond gesnoerd (soms figuurlijk, maar zeker niet zelden ook letterlijk...).
Want de WAARHEID mag niet naar buiten komen, mag niet massaal geloofd worden. Heel in het kort gezegd zijn er (letterlijk) een paar families die alle macht in handen hebben en die via links of rechtsom weten te voorkomen dat er aan hun macht (en geld) gesleuteld wordt. En dus zorgen zij er wel voor dat wij als makke lammeren precies datgene horen, zien en lezen, dat in hun straatje past.
Iedereen die dat probeert te dwarsbomen, is zijn leven niet langer zeker. En wij, meegaand als we zijn, slikken het allemaal voor zoete koek.

Maar nu worden we dus wakker! Steeds meer mensen ontdekken hoe het in elkaar zit. En als die groep maar blijft groeien, kunnen ze op een dag niet meer om ons heen! En dus is het van belang dat we elkaar op de hoogte brengen en gaan inzien hoe het werkelijk zit!
Iemand gaf mij de kans om anders te gaan kijken. Want wie anders kijkt, ziet meer. En dat is wat ik met deze blog hoop te bieden.

De wereld zal misschien niet in 1 dag veranderen, maar iedereen die het kan en wil horen en zien is er weer één en zo komen we steeds dichter bij een wereld waarin iedereen kan gedijen...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten