zaterdag 17 november 2012

Intocht Sinterklaas



Zoals waarschijnlijk 90% van de gezinnen met kinderen, zaten ook wij vandaag om 12.00u voor de televisie, want de intocht van Sinterklaas mag je natuurlijk niet missen. Dit jaar in Roermond. Wat een leuke en mooie stad (volgens de beelden)!
Al wéken wordt er naar toegeleefd, dus geïnstalleerd op de bank voor de buis. Als ze dan vooral erg verdiept zijn in de bak met pepernoten en aanverwante artikelen, weet je weer in 1 klap dat het niet zozeer om die beste man gaat, maar vooral om het krijgen van cadeautjes.... Dus zodra ze het belangrijkste hebben gezien, dat hij is gearriveerd..., gaan ze andere dingen doen en daar zit je dan als moeder. Vooral alleen naar de intocht te kijken... En ook nu vermoed ik dat het zo bij 90% van de gezinnen het geval was.
Ik vind het nog steeds het leukste van heel het Sinterklaasgebeuren, ook al is mijn absolute favoriet er niet meer. Want zeg nou zelf, Bram van der Vlugt is toch echt onevenaarbaar in deze rol?! Voor mij in ieder geval de enige echte Sinterklaas!

Fijn weekend!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten