woensdag 7 november 2012

Studiedag



De kinderen hebben vandaag, weer, een studiedag.
Dus zijn we gisteren direct uit school naar Knokke gereden. We hebben daar een bescheiden appartement en daar zijn we te vinden zodra het maar even kan.
Het was al etenstijd toen we aankwamen, dus we hebben snel wat gegeten waarna de kindjes naar bed zijn gegaan en wij lekker op de bank zijn geland met een kaasje voor de open haard.
Vanmorgen hebben we een klein beetje uitgeslapen en zijn mijn mannen naar onze vaste bakker gelopen om overheerlijke broodjes voor het ontbijt te halen, terwijl ik op mijn gemak kon douchen.
Inmiddels is het bijna half 10 en gaan we ons klaarmaken om lekker naar het strand te gaan. Voetbal en vlieger mee en weg zijn we. Lekker buiten zijn en straks nog lekker ergens koffie drinken.
Nog een beetje winkelen, lekker lunchen en dan eind van de dag rijden we weer naar huis (met een eet-stop bij de Mc), want morgen moeten de kinderen wel gewoon weer naar school.
En hoewel het maar 1 dagje is, is het heerlijk om er even uit te zijn, uit te waaien, samen te zijn!

Zucht....
De werkelijkheid is dat Joep vanmorgen al voor 6 uur de deur uit was en niet voor 9 uur vanavond thuis is, terwijl ik nu aan de keukentafel zit met twee (vooralsnog lieve) kindjes in een bewolkte en regenachtige omgeving...
Ach ja, een mens moet iets te dromen hebben toch?






Geen opmerkingen:

Een reactie posten