woensdag 28 november 2012

Postcodeloterij




Wij doen mee aan de postcodeloterij.
Een paar jaar geleden werden wij op vakantie gebeld door het thuisfront. Het eerste dat ze zeiden was dat we niet moesten schrikken, want deze keer belde ze met léuk nieuws (de vorige vakantie dat we door het thuisfront werden gebeld, was namelijk om te vertellen dat er bij ons thuis was ingebroken. Leuk bericht op je huwelijksreis...). Nu echter vertelde ze ons dat de postcodeloterij op ons postcode was gevallen! Nou, dat is nog eens leuk nieuws! Nu zijn we gelukkig redelijk nuchter, dus we hebben niet direct een magnum fles champagne meester gemaakt, noch hebben we ons geld direct over de balk gesmeten, want als je bedenkt hoeveel mensen hetzelfde postcode hebben... Bovendien zitten er allerlei (vervelende) addertjes onder het gras bij die loterij, dus de kans dat je van de aardbol af rolt is bijna net zo groot als dat je echt onbesnut rijk wordt door de postcodeloterij. Maar...het is voor een goed doel, dus we doen mee.

Nu kregen we eind oktober bericht dat we 'weer' in de prijzen zijn gevallen! We hadden een halve liter Ben&Jerry's gewonnen! Ook leuk!
Niet veel later krijgen we bericht dat we, gezien het loten aantal waar we mee meespelen, nog eens 4 halve liters Ben&Jerry's hebben gewonnen! Wat een feest!
Het is nog altijd niet de prijs waarmee ik mijn droomauto kan kopen misschien, maar what the hack! I like B&J's!

Ik ben al ruimte in mijn vriezer aan het maken, dus kom maar door!
Jummie jummie!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten